Szexpozitív Egyesület

SZEXPOZITÍV
EGYESÜLET

SZEXUALITÁSOD LEHETŐSÉGE VÉGTELEN

A szexualitás az emberi lét eredendő természete. A vágy testben való megtapasztalása olyan lehetőség,  mely a megtestesülésre és az élet önfeledt átérzésére ad felhatalmazást. A gyönyör a valóság intenzitásának átélése, mely a test érzékelésén keresztül minden emberi létező számára elérhető. Szexuális erőforrásod végtelen, mely érzéki magabiztosságod alapja.

A SZEXNEGATÍV HIEDELMEKEN TÚL

A szexualitás a természeted jogán hozzáférhető erő és hatalom, melyet általános szégyen, félelem, bűntudat és általános tudatlanság övez. A valódi gyönyörre való engedély tabu, mely a szexnegatív hiedelmek és tévhitek által korlátozott és szabályzott. A szexnegativitás mindenhol jelenlévő és a mindennapjainkat,  érzékelésünket észrevétlenül átható probléma. A szexnegativitás a mai ember létállapota.

SZEXPOZITÍV UTAKON

A szexpozitív szemlélet abban támogat, hogy felismerd a szexualitásod könnyedségét és természetes erejét a szexpozitív nézőpontok és megközelítések által. Engedélyt biztosít arra, hogy felhatalmazd magad az erotikus magabiztosságodra – létjogosultságot adva érzéki jelenlétednek, ösztönös és gyönyörteli felszabadultságodnak. A szexpozitív szemlélet alapja az elfogadás, ítéletmentesség, a szexualitás egyediségének felvállalása és a kölcsönös megegyezésen alapuló tisztelete.

SZEXUÁLIS ÖNISMERET Által

A következetesen felépített és megfelelő szakemberek által támogatott szexuális önismeret az egyetlen lehetőség a mai kor embere számára, mely valódi és egyénre szabott irányokat tud adni a szexnegatív világ útvesztőjében. A szexuális önismeret olyan lehetőség, mely hozzáférést biztosít az erotika valódi megértéséhez és érzéki szexualitásod kibontakoztatásához a szexpozitív szemléletű, testtudatos technikákon, tapasztalat- és élményalapú módszereken keresztül.

HALADÓ, KORTÁRS SZEMLÉLETBEN

Célunk olyan érzéki-erotikus önfejlesztési módszerek, megközelítések és szexuális önismereti technikák biztosítása kortárs, haladó szemléletben, mely figyelembe veszi a tudomány jelenlegi felfedezéseit, mely szerint az idegrendszer alakítható és újratanítható a test és érzékelés bevonásán keresztül. Olyan izgalmas és eredeti nézőpontokat adó lehetőség a neuroplaszticitás törvényeit követve, mely újszerű és valóságra épülő iránymutatásával életmegváltoztatóvá válhat számodra.

TEST- ÉS TAPASZTALATORIENTÁLT MÓDSZEREKKEL

És mindezt olyan test- és tapasztalatorinetált (szomatikus, tehát testalapú) módszerekkel, melyek segítik a testtudatosságod és érzékelésed kifejlesztését, valamint annak alapjait az elme valótlan elképzelései helyett a test valós szükségleteire, vágyaira és igényeire irányítják. A szexuális önismeret útján járva megtalálhatod a test valódi lehetőségeit, egyedi vágytered felvállalását és kifejeződését.

GYÖNYÖR- ÉS ÉLMÉNYALAPÚ MEGKÖZELÍTÉSBEN

A szexpozitív módon felépített szexuális önismeret megmutatja és elérhetővé teszi számodra annak megtapasztalását, hogy a szexualitás fejleszthető a gyönyör állapotainak elérésén keresztül a pozitív élmények tudatos megteremtése által, és arra is rávilágít, hogy a szexuális jellegű problémák és konfliktusok nagy része mögött olyan elterjedt szexnegatív tévhitek és hiedelmek állnak, melyek korlátozzák és elfojtják a test hangját.  

BIZTONSÁGOS, SZEXPOZITÍV TÉRBEN

Természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy az érzéki-erotikus és szexuális önismeret útjára lépve biztonságos és védett környezetben érezd magad, ezért programjaink alapja egyfajta szexpozitív tér és attitűd fenntartása a szakembereink által a megfelelő keretek betartásán, kommunikációján és a közös megegyezésen, konszenzuson alapulva. Tehát programjaink meghatározóan olyan módszereken alapulnak, melyek támogatják annak lehetőségét, hogy a saját ritmusodban és felkészültségedben fejlődj. Nem kötelezünk semmire, tiszteljük a határaidat és egyedi megnyilvánulásaidat.

PROGRAMAJÁNLÓ

Előadások, Worshopok, Bemutatók

Ár: 15.000 ft

Helyszín: Magnet Közösségi Ház - 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2023.09.10. 10.00-19.00

Időtartam: 8 óra
Egy olyan egész napos nyitott programra hívunk téged, melyen egyesületünk megnyitja kapuit az érdeklődők számára, és előadásain, gyakorlati bemutatóin, játékos csoportprogramjain keresztül bevezet téged a szexpozitív életfilozófiába. Egy olyan újszerű életszemléletbe, mely akár a későbbiekben az életed részévé válhat.

ajánlott CIKKEK

FELIRATKOZÁS

Te is szeretnéd megtapasztalni azt a szégyentelenül jó szexet és rendhagyóan kiteljesedett érzékiséget, ami megfelelő iránymutatással számodra is bármikor elérhető? Te is szeretnél olyan meghitt és támogató szexpozitív közösség részévé válni, akik számára a szexualitás nem kihívás, hanem az élet természetes és egyben rendkívúli velejárója?

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás