Szexpozitív Egyesület

SZEXPOZITÍV
EGYESÜLET
Mucza Norbert

Mucza Norbert

szomatikus szexológus

rólam

Mucza Norbert vagyok, szomatikus szexológus. Három gyermekes családapaként döbbentem rá, hogy önismereti utam nem lehet teljes, ha a szexualitásommal, amely szintén az identitásom része, nem foglalkozom mélyebb szinteken. El kezdett vonzani a testtudatosság, energiatudatosság, a vágyismeret, a korlátok és határok felismerése, megismerése, azok kommunikációja, valamit az érzékenység finomítása és a jelenlétben történő érzékelés fejlesztése. 

Ahogy egyre jobban mélyültem a témában egyre jelentősebb felismerésim, megéléseim lettek, amelyek életre hívták bennem azt az elköteleződést, hogy ezeket a tapasztalásokat szeretném másoknak is átadni, megmutatni. Így történt, hogy jelen voltam a Szexpozitív Egyesület alapításakor, elsők között vettem részt annak úttörő képzésein, és jutottam el oda, hogy képzett szexuális fejlesztőként, majd képzett szomato-szexuális bodyworkerként már szomatikus szexológusnak nevezhetem magam. 

A fejlődésem nem áll meg ezen a szinten, tudásomat és tapasztalatomat tovább mélyítem egyéni és páros fejlesztések által, az egyesület tagjaként pedig részt veszek a képzések, előadások megvalósításában a szakemberképzés színvonalának folyamatos növelése mellett, az elengedhetetlen minőségbiztosítási rendszer kidolgozásában és felépítésében is. 

Továbbá kiemelt és személyes célom olyan szexuális edukációs programok kidolgozása, melyek már fiatal felnőtt korban segítik az embereket, hogy intimitás-szexualitás témában megkaphassák azokat az releváns információkat, melyek elengedhetetlenek a szexuális önismeretük fejlődéséhez, hogy ezáltal minőségi szexuális megéléseket, egyenrangú és felszabadult kapcsolódásokat tudjanak kialakítani.

SZAKTERÜLETEIM

  • Tapasztalatorientált Szexuális Önismeret
  • Egyéni és Páros Szexuális Fejlesztés
  • Intimitás és Szexuális Edukáció

ELÉRHETŐSÉG

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás