ÉLVEZD AZ ÉLET TELJESSÉGÉT! – Workshop

Program Ára: 9000 HUF
Helyszín: Budapest, Magnet Ház, Lótusz Teremű
Időpont: 2024.04.05. Péntek 18:30-21.30
Időtartam: 3 óra
Előadók: Kékes Réka-szomatikus szexológus, a Szexpozitív Egyesület alapítója és elnöke
Nyerki Norbert-szomatikus szexológus, erotikus masszőr

Készen állsz arra, hogy feltárd az élet legmélyebb és legizgalmasabb titkait? Egy lépésre vagy attól, hogy felfedezd az intimitás és az erotikus energia erejét, ami az életedet átalakíthatja!

 

Az intimitás és az erotikus energia képezi az élet legmélyebb és egyben legmagasabb szintű tapasztalatainak alapját. Az intimitás lehetővé teszi , hogy valódi kapcsolatot teremtsünk másokkal, míg az erotikus energia a szenvedély és az élet örömének forrása. Ezek az elemek nemcsak az érzelmi és szexuális kapcsolatainkat gazdagítják, hanem áthatják a mindennapi  életünket is, kiterjedve munkánkra, kreatív önkifejezésünkre és önismeretünkre.

 

Az intimitás azt jelenti, hogy képesek vagyunk egymás felé fordulni és hajlandóak vagyunk megnyitni magunkat mások előtt, és megosztani legmélyebb érzéseinket, vágyainkat, félelmeinket és sebezhetőségünket. Ez az összekapcsolódás az empátia forrása, ami erősíti a kapcsolatokat és mélyebb megértést nyújt önmagunkról és másokról egyaránt.

 

Az erotikus energia pedig az életünk vitalitását és szenvedélyét hordozza. Ez az energia ösztönöz minket arra, hogy élvezzük az életet, kreatívan kifejezzük magunkat és kapcsolatokat alakítsunk ki. Az erotikus energia nem csupán a szexuális vágyra korlátozódik, hanem az élet teljességének áramlása, amely inspirál és táplál minket minden területen.

 

Amikor tudatosan foglalkozunk az intimitással és az erotikus energiával, lehetőséget teremtünk arra, hogy mélyebben megértsük önmagunkat és másokat, és hogy teljességében élvezhessük az élet minden pillanatát. Ez az önismeret és az elfogadás azon útja, ami segíthet, hogy teljes mértékben kiélvezhessük az életünkben rejlő lehetőségeket és élményeket.

 

Mi vár rád ezen a különleges workshopon?

 

Biztonságos környezetben tapasztalhatod meg az érintés és az intimitás erejét a játékos gyakorlatokon keresztül.

Megtanulhatod azonosítani és irányítani az erotikus energiáidat, hogy fokozd testedben az élet örömeit és az intim kapcsolataid mélységét.

A légzés és a testmozgás által felfedezheted az érzéki élmények titkait, és képessé válhatsz azokat tudatosan használni.

A fentieken túl további izgalmas és inspiráló gyakorlattal készülünk, amelyek segítenek neked élvezettel és gyönyörrel kapcsolódni az az élet minden pillanatában!

 

Ne hagyd ki ezt a felemelő utazást!

9000 Ft

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás