Érett Szexualitás, Felnőtt Szex-avagy a minőségi kapcsolódás alapjai

Program Ára: 6000 HUF
Helyszín: Budapest, Magnet Ház, Lótusz Teremű
Időpont: 2024.04.09. Kedd 19:00-21.00
Időtartam: 2 óra
Előadó:Kékes Réka-szomatikus szexológus, a Szexpozitív Egyesület elnöke

A test természete és evolúciós rendeltetése, hogy a fizikai növekedésen túl szexuálisan is éretté váljon, és betöltse szerepét. Az emberi fajfenntartás ösztöne egy lényegi, de öntudatlan szerepvállalás, melyben az egyén egy önmagán túlmutató célt szolgál. De vajon az ösztönmintázatainkra épülő szexuális attitűdök és nézőpontok elégségesek-e egy minőségi együttléthez, egy folyamatos és dinamikus szexuális kapcsolat kialakításához?
Elegendő-e fizikailag éretté válni ahhoz, hogy felnőtt módon szeretkezzünk? Mi az érett szexualitás, felnőtt szex, mely túlmutat a fiziológiai serdülésen és hormonális változásokon? Milyen eszközök és hozzáállás szükséges az egyén részéről ahhoz, hogy az intim együttlét egy biztonságos és konszenzusra épülő, kreatív “játéktérré” váljon? Mit jelent tudatosan felnőni a szexhez, és megteremteni annak az alapjait, hogy a természet és fajfennmaradás korlátait túllépve meghaladjuk azt? Hogyan tudjuk a tudatosság által formálni és fejleszteni a szexuális szerepeinket, melyek a létezés fenntartásán túl személyes és kapcsolati életterünkhöz is hozzájárulnak?
Ez az előadás abban nyújt iránymutatást, hogyan ismered fel az éretlen attitűdöket magadban és a szexuális társszabályozás szintjén, valamint azt is, hogyan tudod megkülönböztetni azokat az érettségre épülő állapotaidtól. Hogyan és milyen szempontok figyelembevételével tudod felnöveszteni magad a kielégültségből a gyönyörbe, és nemcsak testi, hanem érzelmi-energetikai értelemben is belépni a felnőtt szexualitás szabad választásokon alapuló konszenzuális terébe.
AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA…
– szeretnél tudatosabbá válni a szexuális döntéseid terén
– szeretnél biztonságosabban kapcsolódni
– szeretnél magabiztosabbá válni a szükségleteid, vágyaid és határaid meghatározásában
– fontos számodra a minőségi és összehangolt szex
– szeretned megérteni a szexuális konszenzus lényegét
– a megfeleléseken túl vágysz önmagad meghatározására

6000 Ft

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás