Szexpozitív Egyesület

SZEXPOZITÍV
EGYESÜLET

Tábor Zsófia

szomato-szexuális fejlesztő, sexological bodyworker

rólam

Szakmám és hivatásom a szexuális fejlesztés. Szakmai szinten 2018-ban kezdtem el vele foglalkozni, de személyes szinten a kezdetektől az életem része a szexualitásom tudatos felfedezése és fejlesztése.

Célom, hogy az emberek lényét átitató szexualitás egy gyönyörökkel teli motorrá tegye az életüket. Célom segíteni kibontakoztatni vendégeim szexuális potenciálját és abba az irányba hangolni, ahol azt őszinte vággyal tudják élni – lehetőségeit kihasználva.

Segíteni szeretnék abban, hogy bárki megtalálhassa a vággyal teli életstílusát és azon keresztül növekedjen túl a korlátain.

Különleges szakmai érdeklődésem a szexualitás és más életterületek egymásra gyakorolt hatása. Olyan fejlesztési alkalmakat kínálok, ahol szexpozitív támogató teret biztosítok a szomatikus tapasztalataimra és tudásomra építve minden vendégem számára.

Azoknak ajánlom, akik a szexualitásukat és intimitásukat egy felfedezésre váró izgalmas helynek látják, vagy akik azt érzik, hogy eltévedtek, és egy társfelfedezőt keresnek, aki segít eligazodni. Otthon és a session-ökön végzett gyakorlatokon és megéléseken keresztül fogunk megismerkedni eddig felfedezetlen területekkel, vagy eligazodni a gubancosabb részeken, valamint rálátni és tudatosítani mindazt, ami már rendelkezésre áll, mert hiszem, hogy mindenkinek van már meglévő erőforrása amiből lehet építkezni. 

ELÉRHETŐSÉG

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás