Szexpozitív Egyesület

SZEXPOZITÍV
EGYESÜLET

Nagy Baka Ividő

erotikus masszőr

rólam

A szexpozitív módon alkalmazott erotikus masszázs egy pár éve „véletlenül” felfedezett kedvtelésből vált mára professzionálisan végzett tevékenységemmé. Saját egyéni utamon azt tapasztaltam, hogy a testi, lelki és mentális egészségünk megőrzéséhez ugyanannyira szükséges a lelkünk bugyrait, mint a testünk és a szexualitásunk működését feltérképezni. Ennek az egyik igen hatékony eszköze az érzéki, erotikus vagy szexuális masszázs, mely területen évek óta elhivatottan képzem magam és dolgozom.

Az erotikus masszázs egy érzéki és intim élmény, amely segíthet a szuverén szexualitásunk tapasztalatok általi megismerésben. A masszázs során az érzékek fokozódnak, a test érintése pedig az érzéki élvezetet növeli, ezen folyamatok során minden érzékünk fontos szerepet kap, mint pl. a tapintás, a látás, és a hallás.

Az érintésfolyamatok során az érzéki testmasszázst és az erotikus elemeket személyre szabottan ötvözöm. A test minden részére különleges figyelmet fordítok, különféle érintéstipusokkal és minőségekkel kínálom meg a testet, hogy az érintést fogadó fél teljes testi feltöltődést és szellemi kikapcsolódást élhessen át.

Az erotikus masszázsom célja, hogy a szomatikus tapasztalataim és tudásom által támogassam a szexuális önismeretre nyitott, 18 évet betöltött nőket, férfiakat, párokat, illetve olyan egyéneket, akik nyitottak megtapasztalni a saját testükben rejlő szexuális potenciált.

ELÉRHETŐSÉG

+36203509508

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív Hírlevél Feliratkozás Űrlap