Szexpozitív Egyesület

Szexpozitív Nyílt Nap

Előadások, Worshopok, Bemutatók

Időpont: 2023.09.10. 10.00-19.00

Helyszín: Magnet Közösségi Ház - 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Az emberi szexualitás természetes, szabad, áramló és nyitott – egy folyamatosan elismert és táplált, konstans létállapot a testben megtapasztalva. Az érett szexualitás pedig egy olyan – a teljes testben átélt és kiterjedt – izgalmi jelenlét, mely másoktól független, szuverén és szégyentelen. Ahhoz, hogy szociális értelemben vett felnőtté váljunk szexuális kapcsolatainkat és módjainkat illetően, nemcsak a szexualitást és szex fogalmát kell újraértelmeznünk ahhoz, hogy annak valódi természetét megtapasztaljuk, hanem el kell engednünk azokat a kulturálisan kialakított szexuális tévhiteket, sémákat, nézőpontokat és tabukat, melyek tudattalanul is befolyásolják és korlátozzák szexuális hozzáállásunkat.

Egy olyan egész napos nyitott programra hívunk téged, melyen egyesületünk megnyitja kapuit az érdeklődők számára, és előadásain, gyakorlati bemutatóin, játékos csoportprogramjain keresztül bevezet téged a szexpozitív életfilozófiába. Egy olyan újszerű életszemléletbe, mely akár a későbbiekben az életed részévé válhat. Szabadon, kötetlenül vehetsz részt egy olyan nyitott programsorozatban, mely biztonságos kereteket ad a tapasztaláshoz, és emellett pedig nyíltan és tabuk nélkül teheted fel az intimitással, szexualitással kapcsolatos kérdéseidet.

PROGRAMAJÁNLÓ

10.00 A Szexpozitív Egyesületről – bevezető előadás

10.30 A Szexnegatív Tévhitektől a Szexpozitív Életszemléletig – felvezető előadás

11.30 Szexpozitív Életvitel a Mindennapokban – kerekasztal beszélgetés

12.30 Szexuális Önismeret a Gyakorlatban – bemutató és interaktív beszélgetés

13.30 Ebédszünet

14.30 Testtől a Gyönyörig – bemutató és interaktív beszélgetés 

15.30 Érintés a Szándékok útján – Érintésfajták a Gyakorlatban – workshop gyakorlati vezetéssel

17.00 Érzékek Ébredése – tapasztalatfókuszú élményműhely

18.00-19.00 Intim Önfelfedezés Felnőtteknek – tapasztalatorientált élményworkshop

A programok egymástól függetlenül, szabadon látogathatóak. A csoportos program regisztrációhoz kötött, melyre a helyszínen fogsz tudni elköteleződni.

TUDNIVALÓK, INFORMÁCIÓK

Az esemény 18 éves korhatárhoz kötött és előzetes regisztráció szükséges hozzá. Az esemény 21 éves korig ingyenes.

Egyesületünk szeretné azok számára is elérhetővé tenni az eseményt, akik nagy érdeklődéssel vannak egy új életszemlélet megismerése iránt, de erről anyagi nehézségek miatt kéne lemondaniuk. Limitált számban érhető el belépőjegy térítés mentesen. Ehhez az [email protected] e-mail címen keresztül fordulj hozzánk bizalommal.

A program időben kezdődik. Várakozás a közösségi tér aulájában lehetséges, az ajtót 9.45-kor nyitjuk a rendezvényteret 19:05-kor lezárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést. Tiszteli és elismeri az erre irányuló szándék nélküli feltárulkozást, de nem célja a provokatív hatáskeltés vagy látványból fakadó szexuális vágykeltés.

Eseményünk támogatója a Spirituális Fejlődésért Egyesület.

A SZEXPOZITÍV EGYESÜLETRŐL

A szexualitás fejleszthető, tanulható, elsajátítható. A minőségi érzelmi és szexuális kapcsolatteremtés az emberi létezés eredendő joga. Célunk a haladó szemléletű tudatos intimitás képviselete és terjesztése, valamint a szexpozitív szemlélet széles körben való felvállalása és elfogadtatása, a minőségi kapcsolati kultúra megismertetése, valamint az ezekhez szükséges nyitott szemléletű szomato-szexuális (testalapú szexualitást támogató) önismereti képzések megteremtése.

 

HOZZÁJÁRULÁS

Normál hozzájárulás: 15.000 Ft, ami a helyszínen fizetendő készpénzben (a teremdíj és egyéb fenntartási költségek)
 
Támogatói díj: 20.000 Ft

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás