Szexpozitív Egyesület

Kit Izgat? - Konszenzus a Szexben

Előadás és mini workshop

Időpont: 2023.06.13 19:00

Magnet Közösségi Ház - Andrássy út 98. Budapest 1062

A vágy és izgalom szexualitásunk alapja és elemi szintű irányítója. Mégis gyakran háttérbe szorul, és átveszi a helyét a kapcsolatféltésből fakadó biztonságkeresés ösztöne, a megszokottság és unalom érzése, valamint azoknak a tanult sémáknak a követése, amelyeket meg sem kérdőjelezve elaltatjuk a gyönyörintenzitásunkat napról napra általa, egy végtelen űrt teremtve önmagunkban.

A vágy és izgalom egy örök és mindenkit foglalkoztató téma, mely amennyire szükségszerű, pont annyira megfoghatatlannak és megmagyarázhatatlannak is tűnhet. Nem beszélve a bizonytalanság érzéséről, amivel társulhat és ami gyakori velejárója, mely fakóvá teszi érintéseink, kiszámíthatatlanná teszi az erekciónk, elerőtleníti az önbizalommal teli szenvedélyt bennünk.

Pontosan hogyan épül fel a vágy két ember között? Mi adja az izgalmi terünk alapját, ami a szexualitást is meghaladva az egész életünket mozgatja? Mitől válik számunkra szexivé a másik, és hogyan tehetjük stabillá és magabiztossá a bennünk lévő erotikus jelenlétet, vágyerőt, mely a vonzalmunk, szexuális-lelki erektáltságunk, és tágabb szemszögből vizsgálva kapcsolati dinamikánk alapja?

Hogyan tudunk hozzáférni bármilyen helyzetben és életkörülmények között ahhoz a vágytudatossághoz, mely a stabil szexuális gyönyörünk éltetője? Miért fontos a vágyismeret, és miért válik ennek lényegi alapjává a fizikai test maga? Ezekre az alapvető kérdésekre keressük a választ a Szexpozitív Estek keretén belül.

 

Ez az előadás neked szól, ha úgy érzed…

– elvesztetted a kapcsolatot a szexuális vágyaddal

– nem te irányítod a testedet

– vágysz vágyni, de nem tudod, hogyan

– kifakult a vonzalom benned

– elmúlt benned a szenvedély ok nélkül

– nem találod a belső erotikus magabiztosságodat

 
Előadók: Kékes Réka – szomatikus szexológus és tapasztalatorientált szexoktató
Mucza Norbert – szomatikus szexológus
 
 

HOZZÁJÁRULÁS

5000 Ft, ami a helyszínen fizetendő készpénzben (a teremdíj és egyéb fenntartási költségek).
 
Támogatói díj: 10.000 Ft
 
Az esemény 18-21 éves korig a belépés ingyenes.
 
Egyesületünk szeretné azok számára is elérhetővé tenni az eseményt, akik nagy érdeklődéssel vannak egy új életszemlélet megismerése iránt, de erről anyagi nehézségek miatt kéne lemondaniuk. Limitált számban érhető el belépőjegy térítés mentesen. Ehhez az [email protected] e-mail címen keresztül fordulj hozzánk bizalommal.
 
A program időben kezdődik. Várakozás a közösségi tér aulájában lehetséges, az ajtót 18.45-kor nyitjuk a rendezvényteret 19:05-kor lezárjuk.
 
Eseményünk támogatója a Spirituális Fejlődésért Egyesület.

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.

FELIRATKOZÁS

Szexpozitív - Hírlevél Feliratkozás